BLIV HEL IGEN

ONLINE KURSET DER LÆRER DIG AT FORSTÅ OG HEALE DIT TRAUME

Derfor er “the Wisdom of Trauma” Online kursus så speciel:

8-moduler

+

11 EKSPERT INTERVIEWS

+

OPTAGELSER FRA LIVE WORKSHOPs

+

MUSIK BIBLIOTEK

AT FORSTÅ TRAUMER

NØGLEN TIL HEALING

Vi rummer alle traumer. Både fra det vi har oplevet men også fra det vi ikke har oplevet.

Sand healing kræver at vi starter ved roden af traumet. Ellers kan vi ikke få brudt linien af traumer viderebragte gennem generationer.

Når vi på denne måde starter vores rejse, støtter os selv, giver vi automatisk andre lov til at gøre det samme.

Sådan kan din healing hjælp mange andre

OPDAG SKØNHEDEN I DIN VÆREN OG EKSISTENS

På dette 8-delte kursus lærer du, at du ikke er dit traume. Selv når du vader gennem smerten, vil du begynde at se, hvor ubeskriveligt smuk du er.

GIV DIN INDRE VISDOM ET LYS OG EN STEMME

At opdage din sandhed vil åbne dit hjerte og tillade din iboende visdom at skinne gennem dine sår.

MÆRK DIT POTENTIALE FOR TRANSFORMATION DER BARE VENTER PÅ DIG

Når du tillader dine sår at lære dig om at lytte, selvkærlighed og medfølelse, vil du hæve dig over din smerte.

HELE KURSET + BONUS

kun 127 €

SÆRPRISEN GÆLDER KUN KORT TID

i stedet for den normale pris 499€

DIT 8-delte TRAUME KURSUS BESTÅR AF

FORSTÅ TRAUMAER

I denne session lærer vi hvordan traumer former vores syn på livet, vores hjerne og nervesystem og vores relationer.

Traumer kan både skabe rigiditet og følelse af skam. Vi føler os uforbundet til intuition og vores følelse af selvet, den vi er.

Der er dog også visdom i vores traumer, som en nøgle til vejen tilbage til os selv. I denne session lærer du at forstå hvordan traumer former vores syn på verden, hvor hjerne og nervesystem og vores relationer. Traumer fjerner os fra vores intuition og følelsen af hvem vi er. Der er dog også visdom at hente i vores traumer, da de rummer nøglen til rejsen der kan føre os tilbage til os selv igen.

TRAUMAENS NATUR OG VIDENSKAB

I denne session lærer vi om trauma overfør gennem generationer. Vi får forståelse for traumer som hovedårsagen til fx racisme, ulighed, udnyttelse og hvorfor mentale sygdomme er en tilpasning til traumet. Vi lærer os om hvordan vores oplevelser med livet bæres indeni og begrænser vores evne til at leve livet frit.

Siger nej: Tilknytning eller AUTENTISK?

I denne session lærer vi om menneskets medfødte evne til at forbinde sig til intuition og autencitet. Dog lærer vi også at undertrykke selv samme, for at få opfyldt vores længsel efter at høre til. Vi lærer at autencitet og tilhørsforhold er en hjørnesten for vores overlevelse og at længselen efter at høre til trumfer autencitet. Som voksne kan det resultere i pleasende adfærd som ikke tjener dig.

RELATIONER

I denne session handler det om traumer og relationer. Når vi kæmper med at forblive os selv, vores autentiske jeg, i relationer, er det fordi vores behov for at høre til dominerer vores behov for autencitet. Vi har oplevelser fra vores barndom der spiller ind i vores evne til at være autentiske som voksne, og måske oplever vi angst når vi prøver at udtrykke vores autentiske følelser i en relation til et andet menneske.

For at have gode og givende relationer må vi først lære at være komfortable i vores eget selskab.

SKYLD, SKAM, VREDE OG SORG

I denne session kigger vi på opståen af skyld, skam og uforløst vrede, som begrænser vores potentiale for glæde og frihed. Vi bliver klogere på hvordan skyld i vores voksenliv kan forhindre os i at sætte sunde grænser.  Eller hvordan skam er forbundet med følelser af at være uværdig til at få sine behov opfyldt. Hvordan undertrykt vrede fra barndommen med mellemrum kommer til overfladen og resulterer i at der træffes dårlige valg, afhængigheder, depression eller sygdom.

SYGDOM SOM TILPASNING

I denne session kigger vi grundigere på hvordan sygdom kan være en tilpasning til en eller anden form for traume. ADHD kan komme af at måtte navigere i et miljø i hjemmet; depression fra undertrykt vrede der var nødvendig for at indgå i fællesskabet. Vi kigger også på hvordan lægevidenskaben stadig ignorerer traumers indvirkning på sygdom, selv om der efterhånden er adskillelige videnskabelige studer der påviser denne forbindelse.

STOFFER OG TRAUMER

I denne session udforsker vi hvordan bevidsthedsudvidende stoffer kan hjælpe med at stilne det alt for veltrænede sind, for at få adgang til to aspekter af virkeligheden. Det ene aspekt er den dybe smerte og traume der er i kroppen. Det andet aspekt er det sande selv og den ægte forbindelse til livet. Der er et øget fokus på at bruge de bevidsthedsudvidende stoffer til behandling af fx mentale sygdomme.

OMGÅELSE AF SPIRITUALITET

I denne session lærer vi hvorfor mental, emotionel og spirituelt udvikling ikke er en fornægtelse af virkeligheden. Sandt spirituelt arbejde fremmer tværtimod vores evne til at være nærværende i situationer hvor vi ellers ville ryge i automat reaktion. Vi kan lære at sidde med det som er. Observere os selv, vores følelser og møde, hvad der end dukker op, med fordomsfri medfølelse. Sand spirituel udvikling lærer os at acceptere vores selv som det er, og at elske os selv præcis som vi er.

MARIANNE WILLIAMSON

Anerkendt speaker og bestseller forfatter

The Wisdom of Trauma bringer så meget håb og tager os gennem Gabor Maté lærerige indsigter til kernen af menneskelig lidelse. Denne film er på samme tid fængende, konfronterende, blid og rørende. Et “must” for alle der prøver at finde mening med verden i dag.”

MED ONLINE KURSET FÅR DU ADGANG TIL MASSER AF EKSTRA BONUS MATERIALE

DU FÅR:

8 MODULER

Filmen viste os sandheden om de udfordringer vi står overfor…Nu er det tid til at tale om løsningen. I dette kursus på hele 8 moduler viser Gabor Maté dig løsningen.

VÆRDI 499€

 

Leave Blank

Leave Blank

VIL DU LYTTE OG LÆSE

Du kan downloade al bonus materialet som lydbog eller læse det som en udskrift af indholdet. Altid til rådighed, også offline, så du virkelig kan gå i dybden med materialet.

Værdi 57€

11 EXPERT INTERVIEWS

Gabor Maté taler om trauma og healing med ikke mindre end 11 eksperter. Få deres unikke syn på traumer.

Værdi 167€

DEN PRISVINDENDE FILM: THE WISDOM OF TRAUMA

Du får evig adgang til denne livsændrende film. Allerede set af mere end 6 millioner mennesker fra hele verden.

Værdi 47€

DA KROPPEN SAGDE NEJ

En optagelse fra en nylig Younity event med Gabor Maté hvor han taler om traumers effekt på vores krop.

Værdi 47€

COMPASSIONATE INQUIRY

En optagelse fra en nylig Younity event med Gabor Maté hvor han deler teknikken som han kalder kærlig nysgerrighed gennem storytelling.

Værdi 47€

SVAR PÅ 21 SPØRGSMÅL AF Gabor Maté

Gabor Maté giver dig svar på de mest stillede spørgsmål angående traume og healing

Værdi 87€

EN MUSIKALSK REJSE

En eksklusiv lydfil med en samling af beroligende musik fra filmen  The Wisdom of Trauma.

Værdi 47€

VORES SÆRTILBUD TIL DIG

KØB ONLINE KURSET + BONUS FOR

KUN 127€

Spar op til 75% og få masser af gratis bonus materiale.

ER BUDGETTET LIDT STRAMT

Så send os en e-mail på denmark@younity.one og fortæl os om din situation, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning så du kan komme med på kurset

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Leave Blank

Leave Blank

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Du får adgang til vores online læringsplatform. Du kan se kurset når som helst det passer dig, for når først den er frigivet, så har du evig adgang.

FOREGÅR UNDERVISNINGEN LIVE?

Alle undervisnings videoerne er optaget på forhånd. På den måde er det muligt for os at få danske undertekster på.

ER DET TILHØRENDE MATERIALE PÅ DANSK ELLER ENGELSK?

Faktisk begge dele. Du kan se videoerne med engelsk tale og med danske undertekster. Alt skriftligt materiale er oversat til dansk.

HVOR LÆNGE HAR JEG ADGANG TIL MATERIALET?

Du har adgang til hele kurset samt alt bonus materialet for evigt.

HAR JEG STADIG EVIG ADGANG, SELVOM JEG BETALER FOR KURSET I RATER?

Ja. Du får øjeblikkelig og evig adgang til det hele, også selv om du betaler for kurset i rater.

KAN JEG KØBE KURSET SENERE?

Ja, det kan du sagtens…men så er prisen en anden. Hvis du vil gøre brug af dit særtilbud, så skal du købe adgang senest 21.01.2024.

KAN JEG FÅ PENGENE TILBAGE?

Din investering i denne specielle bonuspakke kan du ikke få retur.

LÆR DR. GABOR MATÉ AT KENDE

En produktiv foredragsholder og bestsellerforfatter, Dr. Gabor Maté er meget rost for sit arbejde med afhængighed, traumer og barndomsudvikling.

I stedet for at tilbyde hurtige løsninger på disse komplekse problemer, væver Dr. Maté videnskabelig forskning, case-historier og sin egen indsigt og erfaring sammen for at præsentere et bredt perspektiv, der oplyser og giver folk mulighed for at investere i deres egen helbredelse og dem omkring. dem.

Efter 20 års familiepraksis og erfaring med palliativ pleje arbejdede Dr. Maté i over et årti i Vancouvers Downtown Eastside med patienter udfordret af stofmisbrug og psykisk sygdom. Forfatteren til fire bøger udgivet på over 25 sprog, Dr. Maté er en banebrydende stemme om emnerne afhængighed, traumer, barndomsudvikling og forholdet mellem stress og sygdom.

I dag rejser han verden rundt og taler om traumer og inviterer alle til healing og større medfølelse for sig selv og hinanden.